Будиночок своїми руками за два тижні
будинок у Львові
Текст: редакція
14.01.2014

Час від часу редакція писатиме про вдалий досвід вирішення побутових проблем в інших містах та країнах світу аби надихати львів'ян. Сьогодні вашій увазі пропонуємо історію про те, як молодий хлопець у Фінляндії побудував за два тижні власний будинок.

За два з половиною тижні 22-річний Робін Фальк, що навчається на факультеті промислового дизайну, збудував житло. Хатинка займає всього 9 кв.м., є двоповерховою та містить спальню і приміщення для зберігання продуктів чи інших речей. Сама ж хатинка, яка має назву Nido, що з італійської означає «пташине гніздо», розташована у Фінляндії в лісі, недалеко від узбережжя.

будинок в лісі будинок в лісі будинок в лісі будинок в лісі
фото: www.ignant.de

Оскільки, будинок збудований без жодних дозволів, автор намагався максимально оптимізувати житловий простір (житло на 9 кв.м. не потребує погодження проекту), використовуючи при цьому місцеву деревину та допомогу місцевого теслі. Як наслідок, хатинка ідеально вписується в ландшафт.

Джерело: www.ignant.de

Інші матеріали на Postpaper
ПОМЕШКАННЯ
Помешкання на Сихові. Будинок зі Східної Німеччини.

Помешкання на Сихові: будинок, який збудували в кінці 80-х німецькі будівельники. Мешканці сусідніх будинків так були вражені цим будинком, що в перші роки після завершення будівництва приходили сюди на екскурсію.

27.11.2013
ПОМЕШКАННЯ

Редакція Postpaper розпочинає рубрику «Помешкання». Сьогодні розповідатимемо про будинок, дизайн котрого створювався протягом майже ста років.

20.09.2013
РОБОЧЕ МІСЦЕ

Архітектурний офіс «Зелемінь» розташований на Сихові поруч із житловими будинками, де у одному відкритому просторі працюють архітектори, дизайнери та конструктори.

31.10.2013
comments powered by Disqus