Ревіталізація Підзамче: плани на 2014 рік
підзамче
Текст: редакція
05.03.2014

Проект «Ревіталізація Підзамче» відновлюється! Цього року заплановано вдвічі більше заходів. На даному етапі мешканці Підзамче можуть подати заявку для участі у проекті, а вже 6 березня відбудуться перші громадські слухання.

«Ревіталізація Підзамче» - проект Інституту міста спільно з міською владою та краківським Інститутом розвитку міст. Він передбачає відновлення подвір'я, будинку, скверу, тощо; втілення невеликих змін, які підштовхнуть мешканців до облашутвання інших просторів. Головна умова участі у проекті є бажання мешканців.

Загалом, коштом програми міжнародної технічної допомоги Polska Pomoc у 2014 році планується відновити 2 двори, 3 площі, сквери або дитячих майданчики, відреставрувати 3 вхідних брами, здійснити туристичне ознакування найбільш цікавих об’єктів на Підзамче.

Перша зустріч із громадою Підзамче у рамках проекту 2014 року відбудеться 6 березня о 19-00 у приміщенні Шевченківської районної адміністрації, каб. 204. На громадських слуханнях мешканці району зможуть запропонувати власне бачення змін та запропонувати місця для оновлення. Головною умовою участі в проекті є готовність мешканців активно долучатися до проекту.

Також мешканці можуть подати заявку:

- за допомогою електронної форми на сайті www.pidzamche.org.ua
- за тел. 254-60-81 (тел. Інституту міста)

підзамче

Минулого року в рамках проекту «Ревіталізація Підзамче» було оновлено дитячий майданчик, внутрішнє подвір’я та площу Криничну, що біля залізничної станції Підзамче.

Інші матеріали на Postpaper
РЕПОРТАЖ

Мешканці мікрорайону активно долучились до проекту «Ревіталізація Підзамче».

07.10.2013
РЕПОРТАЖ
Міський садочок на Підзамче

В місті триває проект з облаштування внутрішніх двориків на Підзамче. У дворику на Богдана Хмельницького тепер стіни прикрашають графіті, територія облагороджена, є невеличкий спортивний майданчик та облаштовано міський садочок з насадженнями.

25.11.2013
РЕПОРТАЖ

В місті триває пілотний проект з облаштування внутрішніх двориків. Редакція побувала у відновленому подвір’ї на вул. Кривоноса, 7, та дізналась, як втілювався проект та хто займався його реконструкцією.

11.11.2013
РЕПОРТАЖ

Основа мета велопатрулів — спостерігати за порушеннями та попереджати про них гарячу лінію міста або райадміністрації.

21.02.2014
comments powered by Disqus