Відеозвернення від Заходу до Сходу
захід схід
Текст: редакція
30.01.2014

Мешканці Луганська, Запоріжжя, Донецька, Сімферополя та інших міст, які зараз живуть у Львові, звертаються до своїх земляків.

У відео люди, які переселились до Львову, розвінчують міфи про Західну Україну та звертаються до мешканців своїх рідних міст зі Сходу.

Ініціаторкою та організаторкою проекту є Катя, операторська робота належить Олі. Об’єднавши спільні зусилля дівчата втілили проект за два дні.

Катя: «Я провела брейнсторм, що можна зробити для того, аби Україна була єдина, аби всі підтримували одне одного. Варто поспілкуватися зі Сходом. Ми намагалися зробити це максимально якісно і класно, думаю нам це вдалося. Мій сусід Майкл порадив звернутися до Олі, також багато друзів допомагали шукати людей зі східних міст, які переселилися до Львова».

Це не перший ролик відзнятий дівчатами. Ще раніше, вони створили відеоролик зі зверненням українців про Євромайдан різними мовами до світу. Цей ролик набрав близько 58 тис. переглядів.

Інші матеріали на Postpaper
Як мешканці Львова блокують виїзд військових на Київ

Редакція Postpaper побувала в місцях блокування львів’янами військових частин — зокрема тих, де базуються внутрішні війська та спецпідрозділ «Беркут». Про настрої поміж людьми та їхню самоорганізацію, — читайте в матеріалі.

20.01.2014
ПРЯМА МОВА

Як асоціація з ЄС вплине на кожну конкретну людину? Які люди прийшли на євромайдан у Львові? Вчора, під час масових акцій протесту у місті редакція Postpaper провела невеличке опитування: ми підходили до людей, які вийшли на площу та запитували у них, чому вони відстоюють свій вибір євроінтеграції.

23.11.2013
comments powered by Disqus