Кіно зі смаком 1-7 травня
Текст: Йош
01.05.2014

Редакція Postpaper спільно з сінефільським розгрупуванням «СЮР» продожвують огляд найцікавіших фільмів, які демонструються в кінотеатрах Львова на цьому тижні. Тільки найяскравіше кіно!

Голгофа
Ірландія, Великобританія, 2014
Режисер: Джон Майкл МакДона

Сеанси:
Планета кіно 12:00, 14:00, 18:00, 20:00, 22:00

Чого очікувати від фільму?
Веселих відповідей на складні питання віри від очікуваного переконливого ірландця Джон Майкла МакДони (брата Мартіна МакДони і автора фільму “Сімь психопатів”).

Чоловіки на грані
Іспанія, 2012
Режисер: Сеск Гай

Сеанси:
Палац мистецтв, 3 травня, 19:00

Чого очікувати від фільму?
Відкриття, що чоловіки не так відрізняються від жінок, як нас тому вчили в школі, яке самотньо приходить в другій половині життя (і вже в першій половині фільму). Може бути корисним тим, хто намагається бути більш мужнім/тендітною, героїчним/терплячою і т.д.

Двійник
Великобританія, 2013
Режисер: Річард Айоаді

Сеанси:
Палац мистецтв, 5-7 травня 19:00

Чого очікувати від фільму?
Глибоко психологічного захоплюючого екшена в вінтажній палітурці. Невротичний головний герой на екрані переживатиме купу незручних станів, в які мимоволі буде втягнутий глядач, як і належить екшену. Проте незважаючи на це, фільм залишиться одним з найприємніших видовищ, на які може розраховувати поціновувач Достоєвського, за мотивами якого написаний сценарій. Можливо, це завдяки низці улюблених кіноманами режисерів, про яких густо нагадує Айоаді, залишаючись все ж дуже оригінальним. А, можливо, це все музика...

Інші матеріали на Postpaper
РЕПОРТАЖ
ІІІ Гаражний розпродаж: благодійна тусовка у Львові

Звіт з ІІІ Гаражного розпродажу, який відбувся 26-го квітня в дворику «Видавництва Старого Лева» в рамках акції «Львів у блакитному».

28.04.2014
НОВЕ МІСЦЕ
Весна в місті: підбірка нових закладів Львова

Пропонуємо вашій увазі підбірку закладів, що відкрились цією весною — як вони виглядають, що в них готують та, зрештою, який концепт презентують.

25.04.2014
НОВИНИ

Як буде виглядати озеленена Городоцька та як саме буде реалізовано проект — розповідають автори ідеї проекту Михайло Закопець та Олександр Шутюк.

22.04.2014
comments powered by Disqus