У Львові встановили «Стовп Ганьби»
Текст: редакція
08.03.2014

Сьогодні, 8 березня, на площі Ринок встановлено «Стовп Ганьби». Акція організована Громадським сектором Майдану Львова. Зараз місце на ньому відведено Володимиру Путіну,а в майбутньому його використовуватимуть для громадської люстрації.

Громадський сектор Майдану Львова організував нову акцію - «Жіночий день Путлєра або третя реінкарнація Стовпа Ганьби». З давніх часів до стовпа Ганьби припинали розкрадачів громадської каси, хабарників з магістрату, шахраїв, нечесних ділків, повій та інших міських злодюжок. Два роки тому, перед виборами до ВР «Стовп Ганьби» знову з'явився на площі Ринок. А сьогодні його повернення пов'язано із військовою експансією Росії в Криму.

Місце на «Стовпі Ганьби» відведено Володимиру Путіну. Символічно, що акція розпочинається саме 8-го березня, демонструючи несумісність чоловічих чеснот із постаттю пана Путіна. На «Стовпі Ганьби» - заклики до бойкотування товарів російського виробництва, а також зображення Путіна із символікою Третього рейху, які натякають на їхню подібність. Акція демонструє протест проти введення російських військ у Крим та розпалювання сепаратиських настроїв.

Громадський сектор Майдану Львова запевняє жінок, що акція відбувається не з неповаги до них – для справжніх чоловіків кожен день «жіночий». Акція має на меті показати справжнє обличчя президента РФ.

В подальшому «Стовп Ганьби» буде використано для громадської люстрації.

Інші матеріали на Postpaper
СЕРЕДОВИЩЕ

За останній тиждень мешканці Львова взялись за вирішення болючих питань: корупції, люстрації, реформ в освіті та культурі й інш.

08.03.2014
ПРЯМА МОВА

Наскільки банківська система може піддатись кризі, коли в Україну прийдуть інвестори, що буде з доларом? Очікування банкірів та підприємців Львова.

04.03.2014
НОВИНИ

В місті мовний протест в знак солідарності з мешканцями Сходу та Півдня.

25.02.2014
comments powered by Disqus