Форум iCamp 2013: про інтернет-ринок на Західній Україні
фото designer-daily.com
Текст: редакція
22.10.2013

У цю суботу, 26-го жовтня, відбудеться інтернет-форум iCamp 2013, на котрому будуть присутні основні учасники інтернет-ринку Західної України. Редакція Postpaper поцікавилась на кого спрямована ця подія, про що говоритимуть на конференції, та які спікери виступатимуть.

Форум iCamp проводиться щорічно починаючи з 2010 року й ця подія збирає під одним дахом підприємців, стартапників, програмістів, блогерів, власників інтернет-магазинів, маркетологів, рекламістів для обміну досвідом та налагодження зв’язків. Тут учасники форуму зможуть знайти партнерів, команду, інвесторів – саме цього прагнуть організатори.

Програма конференції складається з трьох потоків: «інтернет-маркетинг», «інтернет-бізнес» та окремий потік для підприємців. Загалом програма розрахована на учасників ринку, хоча є доповіді й для початківців. Серед доповідачів будуть: Андрій Логвін, співзасновник та генеральний директор шопінг-клубу «modnaKasta», Станіслав Матюшенко, інтернет-маркетолог, Сергій Кокшаров, аналітик в галузі пошукової оптимізації, Роман Россов, провідний спеціаліст з розвитку продуктів порталу Prom.uа, Ельдар Нагорний, директор із маркетингу United Online Ventures (bigmir.net, i.ua, tochka.net) й інші.

Конференція відбудеться у цю суботу, 26-го жовтня, в приміщенні Українського Католицького Університету за адресою вул. Хуторівка, 35а. Початок конференції о 10:00.

Читачі Postpaper мають можливість отримати квиток зі знижкою 10%, для цього при реєстрації потрібно вести промокод POST15. Його потрібно ввести в поле «Додаткова інформація».

Також, один безкоштовний квиток на iCamp 2013 ми розіграємо на нашій сторінці у Facebook.

comments powered by Disqus